Proefdruk

POP-UP RESTAURANT

STEUNTJE IN DE RUG VOOR HORECA-ONDERNEMERS TIJDENS EEN ZWARE CORONAPERIODE.

Wij worden warm van creatieve concepten die een mooi maatschappelijk doel dienen. Pop-up restaurant Proefdruk is daar een perfect voorbeeld van.

Onder leiding van Eventontwerpers hebben we de handen ineengeslagen met lokale restaurants, aan de start van de wereldwijde coronacrisis. Iedere week kreeg een ander restaurant de beschikking over het kookeiland in, wat we inmiddels noemen, de ‘Proefdrukhal’.

Dat SMAAKTE NAAR MEER

120 tafels en TOCH een zee aan ruimte. CREATIVITEIT TEN TOP EN een UNIEKE culinaire ervaring.

Met 120 tafels, meer dan genoeg ruimte, mooie decoratie en bovenal heerlijk eten werd het een daverend succes. Blije gezichten voor én achter de schermen. Door strengere maatregelen later in het jaar werden we helaas gedwongen het concept stop te zetten, maar één ding is zeker: dit smaakte naar meer!

ZELDZAME, MAAR O ZO BIJZONDERE PUBLIEKE EVENTS

Proefdruk was er een perfect voorbeeld van. We mogen helaas nog niet op vaste basis publieke events organiseren, maar zijn desondanks enorm blij dat we toch al een aantal uitzonderingen hebben gezien op die regel. Het was een genot om te zien hoe onze rauwe locatie getransformeerd werd tot een gezellige en fijne plek voor jong en oud.

HAAL INSPIRATIE UIT ONZE MOOISTE CASES

Inspiratie nodig? We got you covered. 

SPONTANE INSPIRATIE?

GET IN TOUCH AND SHARE YOUR DREAM.

ENGINEERING CREATIVITY