Cases

CREATIVITEIT IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Wij worden warm van creatieve concepten. Al helemaal als deze een mooi maatschappelijk doel dienen.

Bij Papierfabriek Nijmegen hebben we het geluk te mogen werken met de beste, leukste en meest creatieve producenten en ondernemers. We noemen ze de ‘Paper Creatives’ en we zetten ze graag in de picture om jouw volgende productie van inspiratie te voorzien. Hieronder een greep uit recente shoots in onze hallen.

HAAL INSPIRATIE UIT ONZE MOOISTE CASES

Inspiratie nodig? We got you covered. 

TV PRODUCTIES

TV producties voor onder andere de NPO, RTL, en ITV weten onze hallen te vinden.

Programma’s zoals Het Perfecte Plaatje, The Genius en Zappsport zijn hier opgenomen. Dergelijke producties vinden bij Papierfabriek Nijmegen alle ruimte en flexibiliteit om complexe, soms meerdaagse opnames te shooten.

Het Perfecte Plaatje tv opnames

Foto & videoshoots

Onze fabriek biedt een perfect decor voor fotoshoots en filmopnamen.

Elk model of product perfect uitgelicht tegen de achtergrond van ongepolijste muren, glazen dakconstructies en intact gelaten industriële elementen. Er is genoeg ruimte en faciliteiten om de spotlight écht overal op te zetten. Dankzij de unieke karakters van de verschillende hallen is alles mogelijk: van rauw & untouched tot clean en meer gepolijst.

ZO AF EN TOE: MAATSCHAPPELIJKE EVENTS

Soms mogen we een uitstapje maken naar publieke events. Dat doen we met enorm veel plezier, en hopen we vaker te mogen doen voor nijmegen

Proefdruk is daar een perfect voorbeeld van. Tien weken lang stelden we de Ibis hal beschikbaar voor de locale horeca in coronatijd. Ook onze kickstart, het BMX event Redbull Uncontained, past natuurlijk precies in dit plaatje. Tien weken kreeg Redbull de locatie tot hun beschikking, en het eindresultaat mocht er zijn.

Benieuwd geraakt?

GET IN TOUCH AND SHARE YOUR DREAM.

ENGINEERING CREATIVITY