Meet the team

We geven bevlogen creatieven de ruimte om in vrijheid hun unieke idee te realiseren. We gaan niet voor dertien in een dozijn, maar voor exclusiviteit, creativiteit en lef.

We worden warm van ideeën waar de energie van af straalt, die innovatief zijn en/of van duidelijke meerwaarde zijn voor Nijmegen en omgeving. Daarbij kijken we altijd aandachtig naar nieuw talent, die we waar mogelijk graag een podium bieden om te groeien. Papierfabriek Nijmegen cureert, geeft plek en denkt mee om ondernemende en gepassioneerde creatieven een platform te bieden.

OWNER

CHANTAL

+31 6 22 95 15 77

CREATIVE PRODUCER

TIJN

+31 6 21 44 94 55

FACILITIES & ELECTRONICS

WILBERT

+31 24 377 33 78

CREATIVE PRODUCER

Youness

+31 24 377 33 78

onderdeel worden van het team?

Geen standaard offerte om de locatie af te huren, eerst vragen we je jouw concept te pitchen. Vervolgens begeleidt ons team je met plezier om dat idee zo mooi mogelijk tot leven te brengen. We kiezen dus niet per definitie voor enkel grote merken, maar voeren actief beleid om onze visie en daarmee ons imago te waarborgen.

De historische waarde van onze locatie koesteren we. In 1851 vestigde de originele papierfabriek n.v. zich voor het eerst in nijmegen. Na een reeks aan verschillende papiergerelateerde invullingen, Is de cirkel nu rond

De originele papierfabriek was door de jaren heen van grote maatschappelijke waarde, niet alleen door de hoge kwaliteit papierproducten, maar ook door de enorme hoeveelheid werkverschaffing voor de Nijmegenaren van toen. 

De drang om deze maatschappelijke waarde nieuw leven in te blazen is groot aan onze kant. Sinds het pand is aangekocht in 2018, hebben we dat laten zien door aan alle kanten te investeren. De voorste 20.000m2 van het pand zijn volledig gerenoveerd en bieden nu een mooie, karakteristieke thuishaven voor EKI, ons rubber en foam bedrijf. De rest van de locatie, zo’n 45.000m2, is door de jaren heen gevormd tot creatief waalhalla voor binnen- en buitenland: Papierfabriek Nijmegen. Bovenal is het onze intentie om goed te doen voor de stad, de regio en de creatieve producenten die we een podium kunnen bieden. Het is geenszins de intentie te concurreren met andere mooie locaties als de Honig, de Vasim of het NYMA-terrein – integendeel. We hopen elkaar te helpen om Nijmegen als creatief metropool verder op de kaart te zetten.

WHY

Papierfabriek Nijmegen gelooft in de kracht van creatieve vrijheid. Wij genieten ervan om creatieve ondernemers te laten excelleren in waar ze goed in zijn en diens wildste dromen werkelijkheid te zien worden.

Creativiteit is een groot goed; de mensen achter die creativiteit misschien wel nóg waardevoller. Ze openen deuren, spelen in op emoties en laten een boodschap landen. Wij denken mee om die dromen werkelijkheid te maken.

WHAT

Full-service support in combinatie met het verhuren van RAUWE, industriële hallen - 45.000 m2 oppervlakte

Creatives die zich willen onderscheiden met opmerkelijke en unieke events, shoots of tv-opnames zijn de mensen waar wij met plezier mee werken. Daarnaast hechten we waarde aan een persoonlijke klik en positieve, pro-actieve mindset.

HOW

Creativiteit, historie en innovatief ondernemerschap laten samenvloeien door middel van persoonlijke communicatie, warme contacten en nauwe samenwerking.

De oude fabriek wordt bewust zo veel mogelijk rauw en authentiek gelaten. Hierdoor voegen we extra waarde toe en kunnen we optimale creatieve vrijheid bieden. De samenwerkingen worden opgebouwd en onderhouden aan de hand van openheid, ambitie, passie en empathie.

ENGINEERING CREATIVITY

JOUW CREATIEVE PRODUCTIE
NAAR de NEXT LEVEL tillen?

ENGINEERING CREATIVITY