Red Bull: Uncontained

FREESTYLE BMX PRODUCTIE

DE KICKSTART VAN ONZE DROMEN. EEN PUBLIEK RED BULL EVENT MET INTERNATIONALE ALLURE.

In eigen land. In Nijmegen. Een publieksevent bij hoge uitzondering. Net als de Papierfabriek zelf is dit event met niet veel te vergelijken. Hier is het totale complex tot het hoogste indoor BMX park ooit gebouwd met ongekend hoge en grote ramps en drops. 

WERELDWIJDE LIVE UITZENDING

DE HELE WERELD KEEK MEE NAAR de stunts van team DANIEL WEDEMEIJER en team DREW BEZANSON.

Red Bull Uncontained is een vervolg op Drew Bezanson’s project ‘Uncontainable’. 16 BMX-ers van wereldniveau werden uitgedaagd buiten hun comfortzone te treden. Na slechts één week trainen op het pop-up BMX park, gingen twee teams de strijd aan. De jury keek naar vijf specifieke elementen: variatie, gebruik van de baan, stijl, lef en uitvoering. En dankzij een live-stream kon de hele wereld meegenieten van deze spectaculaire dag.

EEN GROOT PARK VRAAGT OM GROF GESCHUT.

Tijdens Red Bull Uncontained kwamen de ‘s werelds beste BMX’ers in actie, verdeeld in Team Daniel Wedemeijer en team Drew Bezanson. Deze atleten hebben iets gemeen met elkaar. Allen zoeken tijdens evenementen naar die ene trick of dat ene obstakel waar andere riders geen aandacht voor hebben.

Daniel maakte voor de start al gebruik om op een schip een dik BMX-park te bouwen. Al fietsend en vliegend kwam hij langs Nijmegen gevaren en meerde aan bij de Papierfabriek. Het werd een groots en meeslepend spektakel, letterlijk van de bovenste plank.

HAAL INSPIRATIE UIT ONZE MOOISTE CASES

Inspiratie nodig? We got you covered. 

SPONTANE INSPIRATIE?

GET IN TOUCH AND SHARE YOUR DREAM.

ENGINEERING CREATIVITY