de mogelijkheden

Jouw evenement verdient ruimte en aandacht.
We geven het je in overvloed.

Seminars

Jouw boodschap moet gezien, gehoord en beleefd worden. Het karakteristieke industriële decor creëert de juiste setting en geeft het event gegarandeerd impact. We zetten onze haldeuren graag voor je open.

Beurs

Ons haast onmetelijke vloeroppervlak en rauwheid heeft een perfecte infrastructuur. Dat maakt het makkelijke een beurs van de grond af op te bouwen en volledig naar eigen inzicht in te richten.

Diners

Verras jouw 500+ gasten met een private diner op een werkelijk unieke plek. Vol historie, energie en karakter. Neem contact op en we gaan samen aan de slag.

Product launches

Geen betere plek om groots uit te pakken voor je merk. Er is genoeg ruimte en faciliteiten om de spotlight echt op de producten te zetten. Van auto’s, trucks tot boten en groter.

Corporate events

Je wil met je volgende bedrijfsevent iets in beweging zetten. Maak je doelstelling concreet en je forse ambitie haalbaar. Papierfabriek Nijmegen geeft je de ruimte om te inspireren, presenteren, vieren en activeren.

Photo shoots

Ons fabriek biedt een perfect decor voor photo shoots en filmopnamen. Elk model of product perfect uitgelicht tegen de achtergrond van ongepolijste muren, glazen dakconstructies en intact gelaten industriële elementen.

Daarom Papierfabriek Nijmegen

40.000 m​2 vrije vloer tot je beschikking

4 hallen met enorme afmetingen

Meerdere hallen in ontwikkeling

Goed bereikbaar: ligging net buiten het centrum

Gelegen aan de Nijmeegse Oost-Kanaalhavens

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Solarpark: 11.000 panelen, 3.5 mVA vermogen